Scholieren en Schoolverlaters met ambities in de verspaning 

De jeugd heeft de toekomst! Van Trierum Metaalbewerking BV investeert in de arbeidsmarkt door het aanbieden van leer-arbeidsplekken via de Beroepsbegeleidende Leerweg. Het is onze doelstelling om ieder jaar één of meerdere leerlingen een waardevolle stageplaats te bieden, waarmee we niet alleen invulling geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar ook investeren in toekomstige vakmensen.

Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf die voor vele studenten een leerzame stageperiode hebben verzorgd. Ben jij een gemotiveerde derde of vierdejaars student die op dit moment een MBO, VMBO of HBO opleiding volgt? Dan nodigen wij jou van harte uit om kennis te maken met ons bedrijf door te solliciteren.

Ben je ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen leveren voor ons bedrijf/ team van medewerkers, motiveer dit dan helder in de sollicitatie. Geef hierbij duidelijk aan wat je werkervaring is en over welke competenties jij beschikt.
Wie weet kunnen we je binnenkort dan als collega verwelkomen! Stuur je sollicitatie naar: