Productiecapaciteit

Van Trierum Metaalbewerking BV heeft de beschikking over een brede range aan moderne en nauwkeurige CNC bewerkingsmachines (t/m 5-assige simultane productie), een geconditioneerde meetkamer en schone assemblageruimte.

Door de inzet van slimme en flexibele automatisering zijn wij sterk in (klein) seriematig werk. Een custom-made Shop Floor applicatie zorgt voor een flexibele en efficiënte productieflow. Door de slimme inzet van digitalisering krijgen de diverse teamleden 100% live inzicht in de actuele status van alle lopende orders.

Intern kunnen wij de volgende bewerkingsmogelijkheden aanbieden:
Totaalleverancier: Overige mogelijkheden

Graag ontzorgen wij onze klanten door naast onze interne productiecapaciteiten zeer nauw samen te werken met diverse las en constructiebedrijven. Tevens hebben we een groot netwerk met aanbieders van zeer uiteenlopende oppervlaktebehandelingen. Hierbij kunt u denken aan: Verchromen, Elektrolytisch glans verzinken, Anodiseren(blank of op kleur), Spuiten, Moffelen, Vernikkelen, Laserlassen, Laser graveren en eventuele andere op aanvraag.  

Bij ‘Downloads’ kunt u onze machinelijst downloaden. Tevens kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers om de meest recente versie van de machinelijst toegestuurd te krijgen.