Kwaliteit

Het beleid van Van Trierum Metaalbewerking BV is gericht op een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering, continuïteit en een gezond rendement. Om dit gestalte te kunnen geven hebben Kwaliteit, Arbo en Milieu(KAM), ISO 9001:2015 en ISO 13485:2016 hoge prioriteit bij de uitvoering van onze doelstellingen. Wij hebben niet voor niets als slogan: Verspanen met hart voor het vak, en oog voor kwaliteit!

Een modern machinepark geeft echter geen garantie van een goede kwaliteit. Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel zijn hierbij sleutelfactoren. Daarom investeren wij continue in ons team. Dit gebeurt enerzijds door (bij-)scholing, zowel intern als extern, als door te investeren in productiemiddelen en de productieinrichting. Het optimaliseren van de kwaliteit van onze output (onze diensten/ uw producten) is en blijft ons primaire doel.

Breng eens een bezoek aan Van Trierum Metaalbewerking BV. Hierdoor kan u een duidelijk beeld krijgen van ons bedrijf en onze opvatting van kwaliteit en vakmanschap. U bent ten allen tijde, na het maken van een telefonische afspraak, van harte welkom voor een rondleiding in ons bedrijf.

Tip: Check de pagina ‘Downloads’ voor onze actuele ISO certificaten