Markten

Van Trierum Metaalbewerking BV is gespecialiseerd in kleine en middelgrote series (vanaf 10 stuks). Enkelstuks en prototype werkzaamheden doen wij op basis van nacalculatie. Wij kunnen werken op basis van het door u toegeleverde tekeningenpakket (bij voorkeur digitaal) maar kunnen ook producten reproduceren conform voorbeeld of schets. In dit laatste geval zullen wij middels ons CAD/CAM systeem ‘TopSolid’ of ‘OneCNC’ zelf de benodigde documenten genereren.

Door ons brede aanbod van verspanende bewerkingen kunnen wij een groot aantal marktgebieden bedienen. Wij werken onder andere voor:
Participatie in productontwikkelingen:

In de afgelopen jaren hebben we al diverse succesvolle samenwerkingen gehad op het gebied van innovatieve productontwikkelingen. Heeft u een goed idee? Maar weet u niet hoe het gemaakt moet worden en welke opties er zijn om het te op de markt te brengen? Wij kunnen u hiermee helpen door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag!