Kinderen enthousiast maken voor de techniek, dat is fantastisch!

Vrijdag 18 maart jongstleden ontvingen we de Opmaatklas van Basisschool De Bron uit Lunteren op bezoek. De kids waren super enthousiast, we hebben een hele leuke dag gehad.

Juf Kathelijne Russcher schreef er het volgende over op de school app Parro:
Vandaag mochten we op bezoek bij de vader van Annemieke.

We werden als VIP’s ontvangen, we kregen een eigen naambordje. We werden ontvangen in de ontvangstkamer, waar we les kregen in verschillende metalen, de geschiedenis van metaalverwerking en geschiedenis van het bedrijf. Erg leerzaam!

Daarna mochten we kijken op de werkvloer. We zagen prachtige apparaten, waarbij we de ene computerarm na de andere zagen. Wat kunnen ze daar mooie dingen maken!

We kregen ook op de werkvloer een pen, waar een laserapparaat onze eigen naam erin laserde. (De juf wil zo’n ding wel in de klas, voor alle pennen en potloden, die regelmatig op de grond liggen)

Na de rondleiding hebben we heerlijk geluncht… er was genoeg!

Met een volle maag zijn we het middagprogramma gestart. Het assembleren van een auto, die op een zoutoplossing rijdt. Stapje voor stapje hebben we deze in elkaar gezet. Hiervoor hebben we zelfs een eigen etuitje met gereedschap gekregen.

We zijn allemaal geslaagd voor deze dag, met een heus certificaat, veel indrukken en cadeautjes zijn we weer naar huis vertrokken.

Familie van Trierum, ontzettend bedankt voor deze dag!

Mooi om zo’n positieve beoordeling te ontvangen. We hopen de kids een blijvende positieve indruk te hebben gegeven hoe mooi het werken in de techniek is en nodigen ze van harte uit om in de toekomst bij ons aan de slag te gaan!

Geef een reactie