134m2 extra ruimte bij Van Trierum Metaalbewerking B.V. !

De afgelopen periode is er hard gewerkt door Profielnorm (Joost Bout en Lucas Brunt) om een entresolvloer te plaatsen in Lunteren. De entresolvloer zal gebruikt worden voor de opslag van zowel gereed product als diverse verpakkingsmaterialen en verbruiksartikelen. Daarnaast is er middels een loopbrug een verbinding gerealiseerd tussen de beide kantoren. Meer informatie over de inrichting van de entresolvloer zal later volgen, dus hou onze bijdragen in de gaten!

Dankbaar zijn we ook voor de samenwerking met lokale partners! De aanpassingen en toevoegingen van de E-installatie is gedaan door Elektrotechniek Van Heerdt BV uit Lunteren (William van Heerdt). Eerder dit jaar hebben zij ons gehele pand ook al voorzien van LED verlichting!

En toen we tijdelijk extra opslagruimte nodig hadden konden we een beroep doen op de flexibiliteit van Top Transporten B.V. uit Lunteren (Marco Van den Top) die 2 containers heeft geleverd om diverse materialen netjes droog en veilig op te kunnen slaan.

Meer weten over Van Trierum Metaalbewerking B.V.? Op zoek naar een betrouwbare partner voor de toelevering van mechanische onderdelen? Of juist op zoek naar een leuke uitdaging bij een technisch bedrijf? Bijvoorbeeld als Kostprijscalculator of CNC Verspaner (Draaien/Frezen). Bezoek dan eens onze pagina: ‘Werken bij’.