Certificaten Geometrische Meettechnieken uitgereikt

In de afgelopen maanden is er door een deel van het team van Van Trierum Metaalbewerking BV de cursus Geometrische Meettechnieken gevolgd. Deze cursus is door het STODT bij ons op locatie verzorgd. Met trots kunnen wij meedelen dat al onze collega’s geslaagd zijn!

De cursus Geometrische Meettechnieken bevat zowel een theoretisch als praktisch deel. De doelstelling was een juiste keuze maken van een meetmiddel in relatie tot de tolerantie en geometrie van het te beoordelen product. Tevens is er geleerd om de meetinstrumenten(zowel digitaal als analoog) juist te hanteren en af te lezen en meetgegevens juist te interpreteren.

De teamleden waren zowel collega’s welke wij recent aan ons team hebben mogen toevoegen als opfriscursus voor teamleden die al iets langer bij ons werken. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en continuïteit van ons productieproces waar we bij Van Trierum Metaalbewerking BV voor staan!

Meer informatie over deze cursus? Klik op de volgende link: https://www.stodt.nl/opleidingen/cursussen/cursus-geometrische-meettechnieken